Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22.12.12, 00:59   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Rüyada Sini ve Tepsi Görmek - Rüyada Sini ve Tepsi Görmek Açıklaması ve Yorumu - Sini

Rüyada Sini ve Tepsi Görmek - Rüyada Sini ve Tepsi Görmek Açıklaması ve Yorumu - Sini ve Tepsi Rüya Tabiri

Rüyada sini ve tepsi görmek, hizmetçiye. işarettir, eğer sini temiz ve parlak ve yeni ise hizmetçi, güzel ve kibirli; eğer kirli, lekeli ise, çirkindir. Bir sini satın aldığını ve yahut birinin kendisine verdigini veya buldugunu gören, öyle bir kadına veya hizmetçiye sahip olur. Siniyi kaybettigini gören, onları da kaybeder. Sininin kırıldığını görenin eşi veya hizmetçisi ölür. Bir başka rivayete görede: Rüyada sini görmek, hizmetçiye işarettir. Rüyada bir sini satın aldığını gören kimse, bekar ise evlenir.

Rüyanızda ana nesne olarak Sini ve Tepsi görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı

Tarot Falı

Rüya Tabirleri
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla