Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27.12.12, 03:16   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Rüyada Saksı Görmek - Rüyada Saksı Görmek Açıklaması ve Yorumu - Saksı Rüya Tabiri

Rüyada Saksı Görmek - Rüyada Saksı Görmek Açıklaması ve Yorumu - Saksı Rüya Tabiri

Rüyasında saksı gören bir kimse, genç güzel bir kızla evlenir, evli ise kar kazancı artar.

Bekarlar için güzel saksı evliliktir. Evliler için hayırlı evlat ve kısmettir. Boş saksı sıkıcı bir bağdır. Saksının kırılması bir ilişkinin biteceğine işaret eder.

Rüyada saksı görmek, bir evlilik işaretidir. Yani bekar iseniz evleneceğinize, evli iseniz ev halkından birinin evlenmesine işaret sayılır. Bir başka rivayete görede: Rüyada saksı görmek, bekar için evliliğe evli için kar ve kazanca işarettir.

Rüyada saksı görmek; bekarlar için evlenmeye, evliler için işinin yolunda gideceğine, saksıya çiçek dikmek; çocuk sahibi olmaya yada işlerde başarıya, saksının kırıldığını görmek; ayrılığa yada işlerde zarara uğramaya işarettir.

Rüyanızda ana nesne olarak Saksı görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı

Tarot Falı

Rüya Tabirleri
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla