Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28.12.12, 19:19   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Rüyada Rüku Görmek - Rüyada Rüku Görmek Açıklaması ve Yorumu - Rüku Rüya Tabiri

Rüyada Rüku Görmek - Rüyada Rüku Görmek Açıklaması ve Yorumu - Rüku Rüya Tabiri

Namaz içinde rüku yaptığını görmek huşuya, din ve dünyaca arzu ettiği şeye çabuk ulaşmaya, düşmana galip gelmeye, uzun ömre ve işsiz için işe, Kadının rüku ettiğini görmesi tövbe etmesine, iffet ve namuslu olarak tanınmasına delalet eder.

Bir kimse rüyada, rüku ettiğini ve Allah için namaz kıldığını görse, Allah Teala Hazretleri için husuda bulunur. Kibirlenmek ve büyüklenmekten uzak olarak Allah'ın emirlerini ve farzlarını yerine getirir, çok namaz kılar, din ve dünyaca arzu ettiği şeye çabucak nail olur. Kendisine düşmanlık eden kimseye de zafer bulur. Bir kimse rüyada namazda olduğu halde rüku etmediğini hatta namazın vaktini geçirdiğini görse, malının zekatını vermez. Rüyada rüku etmek işsiz kimse için işe işarettir. Bazende rüyada rükuya varmak rüya sahibinin ömrünün uzun olmasına ve ihtiyarlıktan belinin bükülmesine işarettir. Bir kadının rüyada tam olarak rüku ettiğini görmesi tövbe etmesine, namuskarlığı ile tanınmasına işarettir.

Rüyanızda ana nesne olarak Rüku görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı

Tarot Falı

Rüya Tabirleri
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla