Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29.12.12, 19:25   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Rüyada Klavuz Görmek - Rüyada Klavuz Görmek Açıklaması ve Yorumu - Klavuz Rüya Tabiri

Rüyada Klavuz Görmek - Rüyada Klavuz Görmek Açıklaması ve Yorumu - Klavuz Rüya Tabiri

Rüyanızda yabancı bir memlekette olduğunuzu, sizi görülecek yerlere götüren bir rehberiniz olduğunu görmek, çalıştığınız müessesede veya iş yerinizde acemilik çektiğinize, işleriniz hususunda arkadaşlarınızdan bilgi istediğinize yorumlanır. Rehber görmek bir rivayete göre de, yapacağınız her iş hususunda bir kimseden fikir almaya muhtaç olduğunuzu ve bu husus iradenizin zayıf olduğunu gösterir. Bir başka rivayete görede: Rüyada klavuz görmek, yolculuğa işarettir. Bazen bir berber, bazen de vergi mükellefine veya layık olanlar için mal toplayan tahsildara işarettir. Klavuz görmek, bazen postacı ve nakliyeciye de işarettir.

Rüyanızda ana nesne olarak Klavuz görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı

Tarot Falı

Rüya Tabirleri
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla