Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02.01.13, 16:07   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Post Rüyada Peruk Görmek - Rüyada Peruk Görmek Açıklaması ve Yorumu - Peruk Rüya Tabiri

Rüyada Peruk Görmek - Rüyada Peruk Görmek Açıklaması ve Yorumu - Peruk Rüya Tabiri

Saçı olmayan kimsenin takma saç (peruk) taktığını görmesi refah ve bolluğa, Erkeğin peruk takması riya ve sahtekarlığa, Kadının peruk kullanması sevinç, mutluluk ve refaha delalet eder.

Çok iyi niyetli, başkalarına önem veren, demokratik bir insan olduğunuza, bu huylarınız nedeniyle çevrenizdeki insanların saygısını kazandığınıza işaret eder.

Bekar birisi güzel bir peruk takarsa kısa süre içinde kısmeti çıkar ve evlenir. Yol olarak da yorumlanır.

Rüyada saçlarınız olmadığı için başınıza bir peruk taktığınızı görmek, size uygun olmayan bir iş teklifi karşısında kalıp kabul etmediğinize bu yüzden oldukça büyük bir sıkıntı içine düşeceğinize delalet eder.

Rüyada peruk görmek; sizin kimseye zararı dokunmayan,kimseyi aldatmak gibi bir düşüncesi olmayan aynı zamandada aldanmayacak biri olduğunuza işarettir.

Rüyanızda ana nesne olarak Peruk görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı

Tarot Falı

Rüya Tabirleri
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla