Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03.01.13, 04:26   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Rüyada Para Kemeri Görmek - Rüyada Para Kemeri Görmek Açıklaması ve Yorumu - Para

Rüyada Para Kemeri Görmek - Rüyada Para Kemeri Görmek Açıklaması ve Yorumu - Para Kemeri Rüya Tabiri

Rüyada para kemeri görmek, bekar için evlenmeye delalet eder. Bazan para kemeri görmek, altın ve gümüş veya cevher yahut anahtar gibi şeylerin konulacakları kaba delalet eder. Para kemeri, maldır. Bundan dolayı rüyada para kemerinin denize düştüğünü gören kimsenin, malı devlet reisinin veya bunun tarafından memur edilen kimselerin eline geçer. Kendi para kemerinin bir nehire düştüğünü gören kimsenin, malı devlet başkanının eline geçer. Bazı tabirciler, çanta insanın bedenidir. Bu sebepten rüyada çantasının boşaldığını gören kimsenin, öleceğine delalet eder, dediler. Para kemerinin beline bağlı olduğunu görse, rüya sahibinin, ömrünün yarısındaçok ilim elde ettiğine delalet eder. İçerisindeki paralar sağlamsa, elde ettiği ilmin de doğru ve sağlam paralar sahte ise rüya sahibinin yine okuması gerektiğine delalet eder.

Rüyanızda ana nesne olarak Para Kemeri görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı

Tarot Falı

Rüya Tabirleri
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla