Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03.01.13, 19:13   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Rüyada Palan Görmek - Rüyada Palan Görmek Açıklaması ve Yorumu - Palan Rüya Tabiri

Rüyada Palan Görmek - Rüyada Palan Görmek Açıklaması ve Yorumu - Palan Rüya Tabiri

Eyerin üzerine binmek iş ve maksattaki başarıya, Semer, palan ve eyer gibi şeyler hayvan üzerinde görülmez ise evin hanımına, Eyer bazen asil ve varlıklı bir kadına, yöneticiye, hayvan ve araç türünden binite, Eyerin kırılması yahut paramparça olması işllerin bozulmasına yahut hanımının vefatına, Hayvanın semer, eyer ve palan gibi üserine vurulan şeyleri çıkarmak eşiyle arasında meydana gelecek bir tartışmaya yahut kazanç vasıtalarında meydana gelecek olumsuzluklara, Hayvana eyer, palan vb. vurmak yolculuğa, güzel eşyaya, Semer vs. altında görülen keçe üzüntü ve kederin, zorluk ve sıkıntının geçmesine, Eyer örtüsü gösterişli ise mülk ve saltanata, kirli ve gösterişsiz ise itaatsizliğe ve bunun sonucu gelecek azaba; Eyer, semer vb. gibi şeyler yapan kimseyi görmek nikah kıyan kimseye, kırıkçı - çıkıkçıya, ihtiyatlı ve işlerini sağlam tutan kimseye delalet eder.

Hoş haberler alacak ve hiç beklenmedik misafirler ağırlayacaksınız. Güzel bir seyahate çıkmanız da mümkün.

Bakınız; Eyer / Eyerci.

Rüyanızda ana nesne olarak Palan görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı

Tarot Falı

Rüya Tabirleri
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla