Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04.01.13, 17:23   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Post Rüyada Öğürmek Görmek - Rüyada Öğürmek Görmek Açıklaması ve Yorumu - Öğürmek Rüya Tab

Rüyada Öğürmek Görmek - Rüyada Öğürmek Görmek Açıklaması ve Yorumu - Öğürmek Rüya Tabiri

Rüyada öğürmek, bir çok şeyle yorumlanır. Bazılarına göre, nikahlıya karşı duyulan şehvete, hastalığa, rüyayı gören bir kız ise, evlenmek isteğine delalet eder. Ebu Sait El-Vaiz'e göre; rüyada öğürmek, tembellikten bıkmak ve kurtulmaktır. Rüyasında öğürdüğünü gören, cinsi ilişkiye düşkün ve ilişkide kuvvetli olur. Bir rivayete göre hasta olur ve sonra iyileşir. Abdulgani Nablusi'ye göre; Öğürmek, işten bıkmak ve çalışmaktan usanmaktır. Karnı fazla doymuş bir adamın öğürmesi gibi öğürdüğünü gören, işlerinde sıkı ve inatçı olur. Bazılarına göre; rüyada öğürmek kibir, gururlanma ve dine ilgisizlik, bir rivayete göre de yorğunluktan sonrarahat ile tabir olunur. Bir hasta rüyasında öğürdüğünü görse, ölür. Sağlam bir adamın öğürdüğünü görmesi, hasta olmasına, dinini fesada düşürmesine delalet eder.

Rüyanızda ana nesne olarak Öğürmek görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı

Tarot Falı

Rüya Tabirleri
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla