Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05.01.13, 02:59   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Okyanus
Moderator

 
Okyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 9.373
Konular: 7149
Puan Grafiği
Rep Puanı:16317
Rep Gücü:20
RD:Okyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
889 Mesajına 1.404 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Park Jae Sang Biyografisi - Park Jae Sang Hayatı - Park Jae – Sang (PSY) Kimdir?

Park Jae Sang Biyografisi
Park Jae Sang Hayatı
Park Jae – Sang (PSY) Kimdir?

Park Jae Sang - Gangnam Style




Son dönemlerin sansasyonel şarkısı ‘ gangnam style ‘ ile çıkış yapan Park Jae – Sang PSY milyonlarca hayran kitlesine şimdiden ulaştı. Öyle ki live konserine çıkan sanatçı yüz binlerce hayranına müthiş bir canlı performans izletti.

Biraz enteresan, sıra dışı bir tarzı olan Park Jae – Sang PSY, gangnam style için çektiği video klipte hayal gücünün sınırlarını zorlayacak sahnelere yer vermiştir. Bu sahneler de abartılarak mizah yapılmış ve en önemlisi bu mizahı seyirci tarafından sevilmiştir. Öyle ki daha önce bu sahnelerin bir benzerini herhangi bir video klip ya da filmde görmemiştik. Örneğin asansör açıldığın da bir adamın ayakta dans ediyor ve onun altına uzanarak şarkı söyleyen bir sahnesi vardır.

Park Jae – Sang PSY müthiş çıkışının ardından milyonlara ulaşmıştır. Hali hazırda gangnam style için çektiği video klipi youtube.com da yedi yüz milyon kişi izlemiştir. Bu da Park Jae – Sang PSY ‘ye ciddi bir kazanç olarak dönmüştür. Güney Kore’de büyük yankı uyandırması sayesinde babasına ait ‘DI Corp’ adlı yazılım şirketinin piyasa değeri 50 milyon dolardan 101.2 milyon dolara kısa zamanda yükseldi. Güney Kore ‘li genç yatırımcılar Seul Borsası’na kote olan şirketin hisselerine adeta hücum etse de, Park Jae – Sang PSY’nin şirket ile hiçbir ilgisi bulunmuyor.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Okyanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla