|   Şenay Yüzbaşıoğlu Şarkı Sözleri - Şenay Yüzbaşıoğlu Şarkıları - Şenay Yüzbaşıoğlu 
 Şenay Yüzbaşıoğlu Şarkı Sözleri - Şenay Yüzbaşıoğlu Şarkıları - Şenay Yüzbaşıoğlu Şarkı Sözü  Doy Doy Doymadım  İstanbul'dan çıktım yola  Konya'da verdim mola  Yedi bölgeyi dolaştım  Tüm insanlar kardeş ola   Doy doy doy doy  Doymadım Antalya'ya  Doy doy doy doy  Doymadım Antakya'ya  Doy doy doy doy  Doymadım Urfa'ya   Adana Mersin Maraş  Dur gitme bekle kardaş  Aşıksan benim gibi  Olurum sana yolda   Doy doy doy doy  Doymadım Eskişegir'e  Doy doy doy doy  Doymadım Kayseri'ye  Doy doy doy doy  Doymadım Antep'e   Elazığ Malatya'dan  Diyarbakır Sivas'tan  Ayrıldım sevgi ile  Erzincan Erzurum'dan   Doy doy doy doy  Doymadım Trabzon'a  Doy doy doy doy  Doymadım Zonguldak'a  Doy doy doy doy  Doymadım Samsun'a   Rize Amasya Bursa  İzmir Aydın Manisa  Yiğidi ünlü olan  Acıbahan keken tola   Doy doy doy doy  Doymadım Isparta'ya  Doy doy doy doy  Doymadım Kütahya'ya  Doy doy doy doy  Doymadım Muğla'ya   Edirne Kırklareli  Artvin Kars Van Hakkari  Altmış yedi ilde biz biriz  Ankara yüreğimiz   Doy doy doy doy  Doymadım Trakya'ya  Doy doy doy doy  Doymadım Anadolu'ya  Doy doy doy doy  Doymadım Türkiye'me.  Şenay Yüzbaşıoğlu  --------------Tualimforum İmzam--------------Serap
 |