Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06.01.13, 04:30   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Rüyada Okuyucu Görmek - Rüyada Okuyucu Görmek Açıklaması ve Yorumu - Okuyucu Rüya Tab

Rüyada Okuyucu Görmek - Rüyada Okuyucu Görmek Açıklaması ve Yorumu - Okuyucu Rüya Tabiri

Rüyada bir kütüphanede bir çok kimselerin inceleme yaptıklarını veya kitap veya gazete okuduklarını görmek, herhangi bir iş hususunda başkalarının fikirlerine baş vuran kimseye işarettir. Bir rivayete göre, okuyucu, nasihat ve öğüt kabul etmeyen yasalara uymayan kimselere de yorumlanır. Bir kabristanda mezar başında veya bir mevlit cemiyetinde veya camilerde okuyucu görmek, Allah (C.C.) tarafından bütün günahlarının affedildiğine, dünya ve ahirette işlerinin yolunda gideceğine delalet eder. Kirmani'ye göre; okuyucu görmek, daima bilgi almak isteyen bir kimse ile tabir olunur. Bir kitaplıktan kitap alarak okuduğunuzu görmek, dünyada yeni şeyler öğrenmek hevesinde olduğunuza delalet eder. Birkütüphanede kitap okuyan kimseleri görmek, bazı işleriniz hakkında başkalarından fikir almak gereğini duyduğunuza delildir.

Bakınız; Okumak.

Rüyanızda ana nesne olarak Okuyucu görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı

Tarot Falı

Rüya Tabirleri
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla