Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06.01.13, 20:40   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Rüyada Nur Aydınlık Görmek - Rüyada Nur Aydınlık Görmek Açıklaması ve Yorumu - Nur Ay

Rüyada Nur Aydınlık Görmek - Rüyada Nur Aydınlık Görmek Açıklaması ve Yorumu - Nur Aydınlık Rüya Tabiri

Rüyada nur görmek, hidayete işarettir. Kafir olan birisi rüyada zulmetten nura ve karanlıktan aydınlığa çıktığını görse, Allah (C.C.) onu islam ve imanla şereflendirir. Ve o kimse dünya ve ahirette manen Allah (C.C.)'a yaklaşır. İnsanın nurdan zulmete çıkması, zenginlikten sonra fakirliğe, izzetten sonra zillete, hidayetten sonra sapıklığa ve kör olmasına işarettir. Nur, salih amellere, ilme, Kur'an'a, salih bir evlata ve alime işarettir. Nurdan bir elbiseye büründüğünü veya nurdan bir gömlek giydiğini gören kimse, faydalanacağı biri ilim elde eder. Yahut Allah (C.C.)'a ibadet etmeye yönelir. Rüyada tenasül uzvundan veyabazı azalarından nur çıktığını gören kimsenin, ilmiyle veya duasıyla faydalanılan bilgili bir çocuğu olur.

Rüyanızda ana nesne olarak Nur Aydınlık görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı

Tarot Falı

Rüya Tabirleri
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla