Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09.01.13, 01:18   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Rüyada Güvey Görmek - Rüyada Güvey Görmek Açıklaması ve Yorumu - Güvey Rüya Tabiri

Rüyada Güvey Görmek - Rüyada Güvey Görmek Açıklaması ve Yorumu - Güvey Rüya Tabiri

Davulu, zurnalı ve çalgı aletli bir ortamda güvey görmek birinin vefatına, Oratada gelin yokken güvey olmak vefat etmeye, Gelin var ve adı da biliniyorsa, dünyalığa delalet eder. (Ayrıca Bakınız; Gelin.)

Rüyasında evlenip güveyi olduğunu gören, hayırlı bir işe girip para kazanacak demektir. Eğer kolunda gelin varsa, çok yakın zamanda kârının ve kazancının artacağına işarettir. Eğer elinde bir çiçek olup da bunu geline veriyorsa, ondan bir çocuk beklediği anlamına gelir.

Rüyanızda ana nesne olarak Güvey görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı

Tarot Falı

Rüya Tabirleri
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla