|   Gökçe Dinçer Şarkı Sözleri - Gökçe Dinçer Şarkıları - Gökçe Dinçer Şarkı Sözü 
 Gökçe Dinçer Şarkı Sözleri - Gökçe Dinçer Şarkıları - Gökçe Dinçer Şarkı Sözü  Anladım Ki  Dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe  Sırf sana benziyor diye usulca sokulup merhaba dedim  Dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe  Sırf sana benziyor diye usulca sokulup merhaba dedim   Tanıdık bir huzur aradım şaşkın bakışlarında dün  Bildik bir söz bekledim eskiden kalma öylesine  Konuştu bir şeyler söyledi beklediğim sözler bunlar değil  Yüzüme baktı gözlerime ama senin gibi değil   Anladım ki hiç kimse hiç kimse sen değil  Hiç kimse senin gibi canımdan öte can değil  Anladım ki hiç kimse hiç kimse sen değil  Hiç kimse senin kadar fikrime huzur değil   Anladım ki hiç kimse hiç kimse sen değil  Hiç kimse senin kadar umuduma yol değil   Dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe  Sırf sana benziyor diye usulca sokulup merhaba dedim  Tanıdık bir huzur aradım şaşkın bakışlarında dün  Bildik bir söz bekledim eskiden kalma öylesine   Konuştu bir şeyler söyledi beklediğim sözler bunlar değil  Yüzüme baktı gözlerime ama senin gibi değil   Anladım ki hiç kimse hiç kimse sen değil  Hiç kimse senin gibi canımdan öte can değil  Anladım ki hiç kimse hiç kimse sen değil  Hiç kimse senin kadar fikrime huzur değil  Gökçe Dinçer  --------------Tualimforum İmzam--------------Serap
 |