Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10.01.13, 20:29   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Rüyada Göz Ağrısı Görmek - Rüyada Göz Ağrısı Görmek Açıklaması ve Yorumu - Göz Ağrısı

Rüyada Göz Ağrısı Görmek - Rüyada Göz Ağrısı Görmek Açıklaması ve Yorumu - Göz Ağrısı Rüya Tabiri

Rüyada görülen göz ağrısı geçim darlığı, güçlük, unutkanlık veya dince noksanlıktır. İki gözünün ağrıdığını gören kimsenin babası hasta olur. Gözünde ağrı olduğu günü gören kimse haksız işte bulunur. Ve gözündeki ağrısı miktarınca dinini bozmasından korkulur. Gözünün, kör olmaya yaklaşacak bir şekilde ağrıdığını görse, eğer gözündeki ağrısı eksilmezse hakkında kendisinde olmayan bir söz söylenir ve bunun üzerine sevaba işarettir. Rüyada gözde görülen her noksan dindeki noksanlığa işaret eder. Gözünde ağrı olduğunu gören kimsenin evladı tarafından meydana gelecek üzüntü ve sıkıntılara işaret eder.

Rüyanızda ana nesne olarak Göz Ağrısı görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı

Tarot Falı

Rüya Tabirleri
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla