Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12.01.13, 19:50   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Post Rüyada Gem Görmek - Rüyada Gem Görmek Açıklaması ve Yorumu - Gem Rüya Tabiri

Rüyada Gem Görmek - Rüyada Gem Görmek Açıklaması ve Yorumu - Gem Rüya Tabiri

İşte tedbirli olmaya, malın zekatına ve mali durumla ilgilenen kimseye, Gem vurulmuş eyerli ata binmek ehil olanlar için yöneticiliğe, dierleri için işi sevk ve idarede başarılı olmaya, Atın geminin yere düşmesi işlerin bozulmasına, Kendi ağzına gem vuruulmuş görmek gereksiz sözlerden kaçınmaya ya da sözüne itibar edilmemeye delalet eder.

Rüyada gem görmek, meslek sahibi için tedbirli olmaya ve malca kuvvete işaret eder. Rüyada semer vurulan ata gem ile bindiğini gören kimse, bir vilayete vali olur. Gem ve gögüslüğün bezeksiz olması, o kimsenin mütevazi ve içinin dışından hayırlı olmasına işaret eder. Rüyada kendi ağzına gem vurulduğunu gören kimse, boş şeylerden dilini muhafaza eder ve kendisini selamette tutar. Eğer bu rüyayı görenin diğer bir kimse ile mahkemesi varsa, getirdiği deliller boşa gider. Bir kimse rüyadaatının geminin kesildiğini görse, o kimsenin atına bakan seyisi ölür. Gem, atın işaret ettiği kimsenin namusuna, bazen de onun malını muhafaza eden zekatına işaret eder. Rüyada kendi atının geminin düştüğünü veya dinden gittiğini gören kimsenin, işleri perişan olur ve durumu bozulur. Ya da izzet ve namustan yoksun bir kadın onun nikahıaltında bulunur. Bir kimse rüyada kendisine gem vurulduğunu görse, günah işlemekten men'edilir. Bazen de bu rüya oruç tutmaya işaret eder.

Rüyanızda ana nesne olarak Gem görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı

Tarot Falı

Rüya Tabirleri
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla