Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15.01.13, 19:09   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Post Rüyada Fıstık Görmek - Rüyada Fıstık Görmek Açıklaması ve Yorumu - Fıstık Rüya Tabiri

Rüyada Fıstık Görmek - Rüyada Fıstık Görmek Açıklaması ve Yorumu - Fıstık Rüya Tabiri

İkramı bol, hayırsever bir kimseye, Fıstık yemek kolaylıkla elde edilen rızka yahut hamile kadının doğurmasına delalet eder. (Ayrıca Bakınız; Çerez.)

Rüyada fıstık içi görmek İbn-i Sirin'e göre mal ve nimete delalet eder. Rüyasında fıstık içi aldığını veya kendisine birinin verdiğini ve kendisinin de alıp yediğini görmek, yediği kadar eline mal ve nimet geçeceğine delalet eder. Fıstık içini veya ağacını veya kabuklu fıstığı rüyada görmek, bütün tabircilerin yorumuna göre helal mala ve nimete delalet eder. Bir başka rivayete görede: Rüyada fıstık ağacı görmek, cömert ve iyilik sahibi bir adama işaret eder. Fıstık, külfetsiz meydana gelen bir maldır. Bundan dolayı rüyada fıstık yediğini gören kimse, kolaylıkla elde edilen bir mal yer. Yeşilfıstık, meşakkattir. Kurusu, kötülük ve düşmanlıktır. Fıstığın tuzlu ve acısı, karadan ve denizden kolaylıkla erişilecek bir rızıktir. Bazen de fıstık, hamile kadını yakında doğuracağına işaret eder.

Rüyanızda ana nesne olarak Fıstık görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı

Tarot Falı

Rüya Tabirleri
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla