Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15.01.13, 21:34   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Post Rüyada Fırın ve Tandır Görmek - Rüyada Fırın ve Tandır Görmek Açıklaması ve Yorumu

Rüyada Fırın ve Tandır Görmek - Rüyada Fırın ve Tandır Görmek Açıklaması ve Yorumu - Fırın ve Tandır Rüya Tabiri

Rüyada tandır ya da fırın kızdırdığını gören, malında ticaret, nefsinde menfaata nail olur. Tandır ve fırın yaktığını gören kimse amirliğe ehil ise amir olur. Düşmanı varsa düşmanına galip gelir. Kötü olmayan bir tandır ve fırına sahip olduğunu gören kimse, hayırsız bir kadınla evlenir. Kış günü tandır ve fırının yanında olduğunu ve ondan ısındığını görmek, mevsimsiz meyve alıp yemeye işaret eder. Yaz gününde bu rüyayı görmek, sıcaklıktan hastalığa ve kan deveranındaki basıncın yükselmesine, üzüntü ve kedere girmesine işaret eder. Bazen de tandır ve fırın, yenen yemeği midenin hazmetmesine işaret eder. Rüyada görülen fırın ve tandır sahibine veya ev sahibinin çoluk ve çocuğunun işlerini yürüten hizmetçisine işaret eder. Bazen fırın, evin malını ve sırrını muhafaza eden anbar, mahzen, kasa veya sandığına işaret eder. Çarşı fırını, hakimin evine, çocuklarınınterbiye edilmesine mahsus olan meketebe ve ihtiyaçlarının bitirilmesine işaret eder. Bundan dolayı bir kimse rüyada hamurunu fırına götürse ve ekmek yaptırsa, o kimsenin ihtiyaçlarının bitmesine hastalıklardan şifa bulmasına işaret eder. Fırının alet ve takımları, o kimsenin adamları veya mesleğinde ona yardımcı olan küçükçocuklarıdır. Tanıdığı fırını görmek, han, dükkan, bağ ve bostan gibi kazanç ve geçimine, hububat ve mülke işaret eder. Bazen de hayır, kötülük, fazlalık, eksiklik ve memurluk gibi rüya sahibinin kendisine veya kazanç yerine ait şeylere işaret eder.

Rüyanızda ana nesne olarak Fırın ve Tandır görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı

Tarot Falı

Rüya Tabirleri
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla