Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17.01.13, 03:31   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Post Rüyada Fatımetuz Zehra'yı Görmek - Rüyada Fatımetuz Zehra'yı Görmek Açıklaması ve Yor

Rüyada Fatımetuz Zehra'yı Görmek - Rüyada Fatımetuz Zehra'yı Görmek Açıklaması ve Yorumu - Fatımetuz Zehra Rüya Tabiri

Rüyada Hz. Fatima (R.A) validemizi görmek, her yönüyle hayra işaret eder. Rüyayı gören insanın durum ve yaşantısı İslama uygun ise rüya oldugu gibi çıkar. Evlenme niyetinde olan bir erkek rüyasında Hz. Fatima validemizi görse, İslami hayatı yaşayacak olan ahlak sahibi bir hanımla izdivaç edeceğine rüyayı gören hanım ise, o da Hz. Ali (R.A.) Efendimizin yolunda yürümeyi kendisine siar edinmiş bir erkekle evleneceğine işaret eder. Bu iki tabirin dışında bu rüyayı görenlerin, hayırlı evladlari olacağına İslamı nesilden nesiledevam ettireceklerine işaret eder.

Rüyanızda ana nesne olarak Fatımetuz Zehra'yı görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı

Tarot Falı

Rüya Tabirleri
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla