Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23.01.13, 01:52   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Post Rüyada Düğün Yemeği Görmek - Rüyada Düğün Yemeği Görmek Açıklaması ve Yorumu - Düğün

Rüyada Düğün Yemeği Görmek - Rüyada Düğün Yemeği Görmek Açıklaması ve Yorumu - Düğün Yemeği Rüya Tabiri

Rüyasında çalgısız ve eğlencesiz yapılan bir düğün görmek, hayır, bereket, ferah ve sevinçtir, içkili, gürültülü, patırtılı bir düğün görmek hayır değildir. Hele düğünde oyun olursa musibete delalet eder. Ebu Sait El-Vaiz'e göre: rüyada düğün görmek, düğün sahibi için musibettir. Düğüne davetli olan için, yemek yoksa, neşe ve sevinçtir. Kirmani'ye göre (R.A.): rüyasında bir düğünün işlerine memur olduğunu gören vefat eder ve cenazesinde akrabaları bulunmaz. Bir hastanın evinde düğün olduğunu görmek, o hastanın ölümüne delalet eder. "Çeşitli çalğılardan bir kaçının bulunduğu bir düğün görmekten ikrah ederim" diyor Kirmani. Çünkü, düğünde çalıp çağırmak musibet ve hüzünle yorumlanır. İbni Kesir'e göre: düğün görmek cenaze ile tabir olunur. Kendisinin düğününü yaptığını görenin yakında cenaze töreni yapılır. Oğlunu evlendirip düğün yaptığını ve çalgı çaldırdığını gören, oğlunun cenaze töreninde bulunur. Bir düğüne davetli olup, orada yemek yediğini gören, ölü için pişirilen yemekten yemiş olur. Bir başka rivayete görede: Bir kimse rüyada bir düğün yemeğinde bulunsa veya bizzat kendisi bir düğün yemeği tertiplese, üzüntü ve kederin gitmesine ve halkın kendisine müracaat edecekleri bir rütbe ve makama işarettir. Bazen de düğün yemeği, üzüntü, keder, el veya dille incitmeye işarettir. Ebu Said elVaizi demiştir ki rüyada düğün görmek, düğün sahibi için musibettir. Bir hastanınevinde düğün görmek, o hastanın vefatına işarettir. Bazı tabirciler demiştir ki, içinde İslam'a muhalif oyunlu düğün görmek, kötü bir rüyadır. Çünkü düğünde çalıp çağırmak musibet ve hüzün ile tabir edilir.

Bir düğünde bulunmak ve bu vesileyle verilen yemekten yemek üzüntü ve kederin gitmesine, Düğün yemeği vermek, insanların işlerini üstlenmeye delalet eder.

Mutluluğun geleceğini haber verir. Kendi düğününü görmek, uzakta yaşayan bir yakınınızdan kötü haber alacaksınız demektir.

Rüyada düğün görmek mutluluğun işaretidir. Kendinizin evlendiğini gördüyseniz, uzakta yaşayan bir tanıdığınızdan kötü haberler alacağınız anlamına gelir.

Kişinin hayatının renkli ve neşeli olacağına, türlü ilginç olaylarla karşılaşacağına işaret eder.

Mutluluğun işaretidir. Kendi düğününüzü gördüyseniz, uzakta yaşayan bir akrabanızdan kötü haber alacaksınız anlamına gelir.

Rüyanızda ana nesne olarak Düğün Yemeği görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı

Tarot Falı

Rüya Tabirleri
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla