Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23.01.13, 17:30   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Rüyada Dua Etmek Görmek - Rüyada Dua Etmek Görmek Açıklaması ve Yorumu - Dua Etmek

Rüyada Dua Etmek Görmek - Rüyada Dua Etmek Görmek Açıklaması ve Yorumu - Dua Etmek Rüya Tabiri

Rüyada dua etmek, duasının kabul olmasına, hidayet, rızık ve büyük adamlar yanında övülmeye işarettir. Dua ettiğini gören kimsenin, itaatkar olacağına işarettir. Rüyada edilen dua, uyanıklıktaki ibadet yahut rüya sahibinin kılacağı namazdır. Rüyada dua, maksada kavuşmaya ve çocuğa işarettir. Eğer dua şiddetli istekle ve bağırarak olursa, musibetlere veyahut fitneler eğer dua yüksek sesle olursa yağmurun azlığına işarettir. Eğer halkı dua için toplanmış görse bereket izzet ve yüksekliğe, azğınlık ve sekavetin gitmesine işarettir. Eğer rüyada kendisinin duadan kaçındığını görse o kimse mahrum ve ümitsiz olur. Allahu Teala'ya (C.C.) dua ettiğini veya kendisi için dua edildiğini gören kimse hayra erişir ve kendisine gıpta edilir. Rüyada dua etmek ihtiyaçların karşılanmasına ve isteklerinmeydana gelmesine işaret eder, demişlerdir. Karanlıkta Allah'a (C.C.) dua ettiğini görmek, o adamdan korktuğundan dolayı ona boyuna eğmeye işarettir.

Rüyanızda ana nesne olarak Dua Etmek görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı

Tarot Falı

Rüya Tabirleri
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla