Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24.01.13, 22:01   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Rüyada Diş Fırçası Görmek - Rüyada Diş Fırçası Görmek Açıklaması ve Yorumu - Diş

Rüyada Diş Fırçası Görmek - Rüyada Diş Fırçası Görmek Açıklaması ve Yorumu - Diş Fırçası Rüya Tabiri

Misvak yahut diş fırçası kuullanmak lüzumsuz söz söylemekten kaçınmaya, borcu ödemeye, günahlardan temizlenmeye, sözünü yerine getirmeye, kişiyi Allah'a (C.C.) yaklaştıracak amellere, küfürden sonra İslam'a, kadının hamileliğine, eşler arasındaki sevgi ve yakınlığa yahut bekar kadının evlenmesine delalet eder.

Bir kimse rüyada misvak kullandığını görse, misvak kullandığı, onunla dişlerini temizledigi miktarca, Resulullah (S.A.V.)in Sünnet-i Seniyesini yaşamaya ve akrabasına iyilik etmeye ve onların külfet ve meşakkatlarına tahammül etmeye işarettir. Misvak olarak agzına koydugunu gören kimse, Sünnet-i Seniyyeye uyar. Misvak kullanarak dişlerinin kanadığını gören kimse, günahlardan kurtulur. Bazen de bu rüya günahları biriktirmeye, aile halkına eziyet etmeye ve onların mallarını almaya işarettir. Misvak kullandığı zaman dişlerinden kan aktığını gören kimse, halkı gıybet eder. Misvak kullanmak, sözden kaçınmaya, bazengünahtan temizlenmeye, borcu ödemeye, bazen de kişiyi Allah-u Teala Hazretlerine (C.C.) yaklaştıracak amele ve vaadini yerine getirmeye, bazen de zevcenin hamileligine ve bekar kadının evlenmesine işarettir.

Dişlerini misvakla temizlediğini görmek sünnet-i seniyyeye uymaya, akrabalara iyilik edip, onların sıkıntılarına katlanmaya, Misvak kullanırken dişlerinin kanadığını görmek günahlardan kurtulmaya yahut halkın gıybetini yapmaya delalettir.

Bakınız; Misvak.

Rüyanızda ana nesne olarak Diş Fırçası görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı

Tarot Falı

Rüya Tabirleri
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla