Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25.01.13, 01:17   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Post Rüyada Dinlenmek Görmek - Rüyada Dinlenmek Görmek Açıklaması ve Yorumu - Dinlenmek

Rüyada Dinlenmek Görmek - Rüyada Dinlenmek Görmek Açıklaması ve Yorumu - Dinlenmek Rüya Tabiri

Zorluktan sonra rahata, sıkıntılı günlerden sonra mutlu evliliğe, yoksulluktan sonra zenginliğe, Dinlenmek, dünya hayatının bütün zorluklarıyla birlikte geride kalıp, ebedi mutluluk diyarına göç etmeye delalet eder.

Rüyada yorgunluk ve meşakkatten sonra dinlenip rahat etmek, fakirlikten sonra zenginlige, sıkıntı ve şiddetten sonra rahatsızlığa ve saliha bir kadına işarettir. Eğer rüyayı gören hasta ise ecelinin yaklaştığına, dünyanın şiddet ve meşakkatinden rahata kavuşacağına işarettir. Bazen de rüyada dinlenmek, sıkıntıdır.

Rüyanızda ana nesne olarak Dinlenmek görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı

Tarot Falı

Rüya Tabirleri
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla