Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25.01.13, 15:52   #4 (permalink)
Kullanıcı Profili
Başak
Moderator
 
Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 7.449
Konular: 6324
Puan Grafiği
Rep Puanı:14360
Rep Gücü:167
RD:Başak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 53
719 Mesajına 1.316 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın Doğduğu Köyde Büyük Sevinç Var

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın Doğduğu Köyde Büyük Sevinç Var



Kabine revizyonu ile Milli Eğitim Bakanlığı görevine getirilen TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Prof.Dr.Nabi Avcı'nın doğduğu Bilecik'in Pazaryeri ilçesi Demirköyü'nde büyük mutluluk yaşanıyor.



Kabine revizyonu ile Milli Eğitim Bakanlığı görevine getirilen TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Nabi Avcı'nın doğduğu Bilecik'in Pazaryeri ilçesi Demirköyü'nde büyük mutluluk yaşanıyor. Nabi Avcı'nın ablası, ilkokuldan sınıf arkadaşları ve köylüleri onun bakanlık görevini başarıyla yerine getireceğini düşünüyor.

Bakan Avcı'nın köyündeki doğup büyüdüğü ev yıllar önce satılmış. Dedesi İsmail Solak'dan kalan evleri ise hala duruyor. Avcı'nın okuduğu ilkokul ise hasar gördüğü için yıkılmış. Bakanın iki ablası Kadriye Yönlüer ve Şükriye Bayrakçı, Pazaryeri ilçesinde yaşıyor.

Avcı'nın ablası Yönlüer, Cihan Haber Ajansı (Cihan) muhabirine yaptığı açıklamada, kardeşinin bakanlık haberini televizyondan öğrendiğini belirterek; "Bizde herkes gibi televizyondan öğrendik. Telefon ettik, ulaşamadık. Eşiyle konuştuk, çok sevindik. Çok güzel bir şey. Hayırlısı olsun inşallah. Allah yardımcısı olsun. Rabbim herkese de ona da yardım etsin. Çok zor bir görev. O bizim canımız olunca kıyamıyoruz. Türkiye için memleketimizi için, kendisi ve ailesi için hayırlı olsun." dedi.

Kardeşinin çok zor bir görev aldığını kaydeden Yönlüer, şunları dedi; "Mutlaka başarılı olacak. Övünmek gibi olmasın kardeşim çok akıllıdır. Allah nazardan korusun. İnşallah iyi olur, başarır. Onun pek başaramayacağı bir şey yok. Köy okulundan koleje imtihana girdi. Köyde imkan olmayınca Eskişehir'de Anadolu Lisesi'nde yatılı okudu."

Avcı ile ilkokulu birlikte okuyan Salih Çabık ise köylerinden bakan çıktığı için çok mutlu olduklarını dile getirdi. Avcı ile aynı sınıfı paylaştığını kaydeden Çabık; "Ben iki sene gecikmeli okudum. O bana yetişti. Aynı sınıfta beraber okuduk. İyi bir arkadaştır. İyi bir vatandaşımızdır. Bizden ayrıldı, okudu, oralara ulaştı. Biz çok memnun olduk ondan. Televizyonda izledik, sevindik. Kendisiyle arkadaşlığımız geçti. Dersleri iyiydi, başarılıydı." diye konuştu.

Demirköy Muhtarı İsmail Ünsal da Avcı ile en son iki hafta önce görüştüklerini ifade ederek şöyle konuştu; "İki hafta önce köye geldi. Köyle irtibatını hiç kesmez. Bu köyde doğdu büyüdü. İlkokulu bitirdikten sonra köyden ayrıldı. Çok sevindik. Telefonu çok meşguldü. Mesaj atarak kutladım. Bulunduğu yerin hakkını verir. Ömrünü oraya adamış biri. Köyümüzden böyle birinin çıkmasından gurur duyuyoruz."



sondakika.com

Haber Yayın Tarihi : 25.01.2013
--------------Tualimforum İmzam--------------
Yeniden gülmem için
Beni baştan sevmen lazım.......
Başak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla