Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29.01.13, 23:10   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Okyanus
Moderator

 
Okyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 9.373
Konular: 7149
Puan Grafiği
Rep Puanı:16317
Rep Gücü:20
RD:Okyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
889 Mesajına 1.404 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Barış Murat Yağcı Biyografisi - Barış Murat Yağcı Hayatı - Barış Murat Yağcı Kimdir?

Barış Murat Yağcı Biyografisi - Barış Murat Yağcı Hayatı - Barış Murat Yağcı Kimdir?


Barış Murat Yağcı 21 yaşında, uzun yıllar basketbol oynadı. Sonra sakatlanıp ara verdi. Bu sene Best Model’e katıldı ve ‘Best Fotomodel’ seçildi. Dünyaca ünlü Dsquared markasından teklif geldi. Genç kızların Zac Efron’a benzettiği Yağcı, yarışma sonrası ilk kez fotomodellik yaptı.


Barış Murat Yağcı, İzmir Alaçatılı. Anne-babası çok küçük yaşlardayken ayrıldı. Annesinin ikinci eşi Erhan Ernak, Galatasaray ve Milli Takım Basketbol antrenörlüğü yapıyordu. Çocukken oyunculuk ve modellik aklının ucundan bile geçmezken üvey babası sayesinde iyi bir sporcu olmanın hayallerini kurdu.Önce voleybol oynadı, hentbol, tenis ve yüzmeyle ilgilendi. Ama en büyük hazzı basketboldan aldı.Barış Murat İzmir’de basketbola başladı. 2003-2004’te Efes Pilsen’e geçerek forvet olarak oynadı. Bunu Pertevniyal takımı takip etti. Sekiz sene basketbol oynadıktan sonra üç sene önce geçirdiği aşil tendonu ve çapraz bağlarındaki sakatlıklar yüzünden basketbolu bırakmak zorunda kaldı.

Barış Murat Yağcı Şimdi Bahçeşehir Üniversitesi’nde İthalat İhracat Bölümü ikinci sınıf öğrencisi. Modelliğe arkadaşlarının yönlendirmeleriyle olumlu baktığını söylüyor: Basketbol oynadığım dönem bile çok yakışıklı olduğumu ve farklı bir yüzüm olduğunu söylerlerdi. Tanımadığım insanların beğenileri de artmıştı. Bazen utansam da beğenilmek hoş bir duyguydu. O dönemlerde hiçbir kıza arkadaşlık teklif etme fırsatım olmadı çünkü yüzlerce aşk mektubu geliyordu. Ama bence yakışıklı değil farklıydım diyor..
--------------Tualimforum İmzam--------------
Okyanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla