Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05.02.13, 19:21   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Kartal
Moderator
 
Kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Feb 2008
Nerden: Ankara
Mesajlar: 9.368
Konular: 7178
Puan Grafiği
Rep Puanı:10540
Rep Gücü:131
RD:Kartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 2.018
642 Mesajına 953 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Martı Büyüközden Biyografisi - Martı Büyüközden Kimdir - Martı Büyüközden Hayatı

Martı Büyüközden Biyografisi - Martı Büyüközden Kimdir - Martı Büyüközden Hayatı

Martı Büyüközden (D. 1978 - İstanbul), Yurtdışı Eğitim Uzmanı.



Martı Büyüközden

Ortaokul ve lise öğrenimini Amerika ve İzmir Bornova Anadolu Lisesinde tamamladı. Ardından İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'ne girdi. Lise ve üniversite eğitimi sırasında Amerika ve Almanya'da staj yaptı. Galatasaray Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümünde yüksek lisansını tamamladı. Danışmanlık şirketlerinde proje yöneticiliği görevlerindebulundu. Ardından yurt dışı eğitim danışmanlığı hizmeti veren Plus Education & Career'i kurdu.

Çalışmalarına kendi danışmanlık şirketinde devam eden Büyüközden, ayrıca çeşitli liselerde "College Counselor" olarak çalıştı. Büyüközden Asya, Avustralya, Avrupa, Güney ve KuzeyAmerika ve Afrika'da iş ve tatil bir çok seyahat gerçekleştirdi. Büyüközden, 2011'den bu yana Sky Türk 360'da yayınlanan yurtdışı eğitim ve seyahat rehberi Global Campus'ün sunucu ve yapımcılığını yürütüyor.

NAFSA, EAIE üyesi olan Martı Büyüközden, Education UK ve Pier Online Education Certificate'i de başarıyla tamamladı. Büyüközden, aynı zamanda Uzman TV yurtdışı eğitim danışmanıdır.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kartal
Kartal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla