Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06.02.13, 22:22   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Okyanus
Moderator

 
Okyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 9.373
Konular: 7149
Puan Grafiği
Rep Puanı:16317
Rep Gücü:20
RD:Okyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
889 Mesajına 1.404 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Deniz Bayramoğlu Biyografisi - Deniz Bayramoğlu Hayatı - Deniz Bayramoğlu Kimdir?

Deniz Bayramoğlu Biyografisi - Deniz Bayramoğlu Hayatı - Deniz Bayramoğlu Kimdir?

Deniz Bayramoğlu 1975 Malatya dığumludur.Deniz Bayramoğlu 1993’te İstanbul Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü’ne girdi. Üç yıl sonra gezeteci olmak için eğitimine ara verdi. Daha sonra 2005 yılında Çevre Mühendisliği Bölümü’ne tekrar başladı.

Deniz Bayramoğlu CNN TÜRK’te daha önce borsa yorumcusu olarak görev yaptı.Deniz Bayramoğlu CNN TÜRK’ten önce 1999 – 2000 arasında Yeni Binyıl’da finansal haber editörü olarak çalıştı. Demokrasi, Sabah Gazetesi ve Yeni Yüzyıl Gazetesi’nde muhabirlik yaptı.Deniz Bayramoğlu Liberal Bakış ve Gündem Gazeteleri’nde editör olarak çalıştı.Referans gazetesinde köşeyazarlığıda yapmakta.İngilizce ve Almanca biliyor.Deniz Bayramoğlu CNN Türk'ün yakışıklı sunucusu 6 Şubat'ta Ece Üner ile evleniyor.

--------------Tualimforum İmzam--------------
Okyanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla