Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07.02.13, 16:20   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Serap
Moderator
 
Serap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Nerden: Denizli
Mesajlar: 4.745
Konular: 1880
Puan Grafiği
Rep Puanı:5102
Rep Gücü:72
RD:Serap has a reputation beyond reputeSerap has a reputation beyond reputeSerap has a reputation beyond reputeSerap has a reputation beyond reputeSerap has a reputation beyond reputeSerap has a reputation beyond reputeSerap has a reputation beyond reputeSerap has a reputation beyond reputeSerap has a reputation beyond reputeSerap has a reputation beyond reputeSerap has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 682
226 Mesajına 380 Kere Teşekkür Edlidi
:
Post Başak Burcu Bayanına Alınacak Sevgililer Günü Hediyesi - Başak Burcu Bayanına Hediye

Başak Burcu Bayanına Alınacak Sevgililer Günü Hediyesi - Başak Burcu Bayanına Hediye

Başak Burcu Bayanına Sevgililer Günü Hediyesi 24 Ağustos – 23 Eylül

Başaklar pratik hediyeleri tercih edecektir. Hayatlarını kolaylaştıracak ev aletleri veya organize olmalarına yardım edecek eşyalarla onları mutlu edebilirsiniz.

Okumayı çok sevdikleri için her zaman bir kitap hediye edebilirsiniz. Sinek kaydı dış görünüşleri ile gurur duydukları için kokulu sabunlar, kaliteli losyonlar hoşlarına gidecektir. Sağlıkları konusunda çok bilinçli oldukları için organik ürünlerle dolu bir sepet onları memnun edebilir.


Elleri ile çalışmayı çok sevdikleri için elektronik matkap, dikiş makinası ya da manikür-pedikür seti seçimleriniz arasında olabilir.

Merkür’ün yönettiği bir burç olduğu için yeşil taşlı mücevherler onların bilinçlerini artıracaktır. Eğer sizde Basak burcunun elementi olan toprak elementiözelliklerinden pratiklik, el mahareti ve düzene ihtiyaç duyuyorsanız toprak, çamur ve kil ile çalışabileceğiniz hobileri düşünebilirsiniz.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Serap
Serap isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla