Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07.02.13, 16:29   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Serap
Moderator
 
Serap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Nerden: Denizli
Mesajlar: 4.745
Konular: 1880
Puan Grafiği
Rep Puanı:5102
Rep Gücü:72
RD:Serap has a reputation beyond reputeSerap has a reputation beyond reputeSerap has a reputation beyond reputeSerap has a reputation beyond reputeSerap has a reputation beyond reputeSerap has a reputation beyond reputeSerap has a reputation beyond reputeSerap has a reputation beyond reputeSerap has a reputation beyond reputeSerap has a reputation beyond reputeSerap has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 682
226 Mesajına 380 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Yay Burcu Bayanına Alınacak Sevgililer Günü Hediyesi - Yay Burcu Bayanına Hediye

Yay Burcu Bayanına Alınacak Sevgililer Günü Hediyesi - Yay Burcu Bayanına Hediye

Yay Burcu Bayanına Sevgililer Günü Hediyesi 23 Kasım – 21 Aralık

Yaylar için hediye almanın yarı heycanı onu açarken yaşanır. Eğer hediyeyi beğenmemişse hemen onu size belli edecektir. Beğenisini garantilemek istiyorsanız bu maceracı ve doğa sever burç için kamp malzemeleri, su geçirmez bot, dünya atlası gibi gezginlerin hoşuna gidecek eşyalar alın. Gezme, görme ve keşfetme merakları için son model dijital kamera veya eğer nereye gitmek istediğini biliyorsanız bir uçak bileti ile onu çok sevindirebilirsiniz.

Hayvan seven bir Yay burcuna hayvanları ile ilgili bir hediye alabilirsiniz veya köpek ve at resimli takvim onu sevindirecektir.


Entellektüel bu burç için kitap her zaman en güzel hediyedir ama her kitaba sevinmez ve ilgisinigenelde derin konular çeker.

Yay burcunun yöneticisi Jüpiterdir, şansın ve pozitif enerjinin gücünü artırmak için sarı safir önerilir, sarı topaz da alternatiftir.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Serap
Serap isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla