Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07.02.13, 16:34   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Serap
Moderator
 
Serap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Nerden: Denizli
Mesajlar: 4.745
Konular: 1880
Puan Grafiği
Rep Puanı:5102
Rep Gücü:72
RD:Serap has a reputation beyond reputeSerap has a reputation beyond reputeSerap has a reputation beyond reputeSerap has a reputation beyond reputeSerap has a reputation beyond reputeSerap has a reputation beyond reputeSerap has a reputation beyond reputeSerap has a reputation beyond reputeSerap has a reputation beyond reputeSerap has a reputation beyond reputeSerap has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 682
226 Mesajına 380 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Kova Burcu Erkeğine Alınacak Sevgililer Günü Hediyesi - Kova Burcu Erkeğine Hediye

Kova Burcu Erkeğine Alınacak Sevgililer Günü Hediyesi - Kova Burcu Erkeğine Hediye

Kova Burcu Erkeğine Sevgililer Günü Hediyesi 21 Ocak – 18 Subat

Uzun süredir onu görmüyorsanız bu sağı solu belli olmayan burcun şu anda nelerden hoşlandığını bilmek imkansızdır ama hep hoşlanacakları bir şeyi tahmin etmek gerekirse en son teknoloji aletler diyebiliriz.

Daha özel bir şey arıyorsanız içinde beraber hatıralarınızı gösteren bir fotograf albümü önerebiliriz. Duygularını her zaman gösteremeyen bu burç için arkadaşlarının yeri her zaman ayrıdır.

Eğer bir kıyafet alacaksanız son modayı en iyi taşıyacak burçtur. Kitap alacaksanız ise astroloji veya evrenin sırları hakkında kitaplar ilgisini çekebilir.

Klasik astrolojide Satürn’ün yönettiği bu burç için mavi safir mücevherler tavsiyeedilir. Mavi topazı genelde boyadıkları için tercih edilmez, tanzanit daha iyi bir alternatiftir.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Serap
Serap isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla