Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11.02.13, 22:37   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Kartal
Moderator
 
Kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Feb 2008
Nerden: Ankara
Mesajlar: 9.368
Konular: 7178
Puan Grafiği
Rep Puanı:10540
Rep Gücü:131
RD:Kartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond reputeKartal has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 2.018
642 Mesajına 953 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Sonny John Moore Biyografisi - Sonny John Moore Kimdir - Sonny John Moore Hayatı

Sonny John Moore Biyografisi - Sonny John Moore Kimdir - Sonny John Moore Hayatı

Sonny John Moore (D. 15 Ocak 1988), daha çok sahne adı Skrillex ile bilinen, Amerikan elektronik müzik prodüktörü ve eski bestecidir. Northeast-Los Angeles ve Northern-California'da büyümüştür.



Moore, Los Angeles'ın kuzey doğusunda yer alan Highland Park'ta doğmuştur. İki yaşındayken ailesiyle San Francisco sınırlarında bulunan Forest Hill'e taşınmıştır, ilk okulu da burada okumuştur. Sekiz-dokuz yaşlarındayken Mojave Desert'te bulunan bir yatılı okula geçiş yapmıştır, fakat sonrasında yeniden kuzey California'ya yerleşmiştir. On iki yaşındayken ailesiyeniden kuzey doğu Los Angeles'a taşınmıştır. Burada özel bir sanat akademisine başvurur. 2004'de kabul edilir fakat iki sene sonra on altı yaşındayken programı yarıda bırakmıştır.

Moore daha genç bir delikanlı iken Los Angeles'ta punk gruplarında görev almaya başlamış, sonrasında elektronik müzik kulüpleri “Silver Lake” ve “Echo Park”'ta Disk Jokeylik yapmıştır.

2004 yılında From First to Last grubundan “Matt Good” ile grubun çıkış albümünde gitar çalmak için görüşme yapmıştır. ABD,Georgia'da gitar eşliğinde müziğini “Derrick Thomas”, “Eric Dale”, ve “McHale Butler” isimli üç müzik yapımcısına dinletir. Haziran 2004 yılında ön vokalist olarak yer aldığı From First to Last grubunun ilk albümü, Dear Diary, My Teen Angst Has a Body Count “Epitaph Records” plak şirketinden çıkmıştır. Gruplabirlikte pek çok başarılı festivallerin olduğu “Vans Warped” ve “Dead by Dawn” da dahil turlar yapmıştır. Mart 2006'da yapımcı “Ross Robinson” ile çalıştıkları ikinci albümleri Heroine “Epitaph Records”'tan çıkmıştır. Albüm satışlarının başarısı yanı sıra bu albümle de pek çok konser turu yaparlar, ta ki Moore'un sesiyle ilgili bazı sorunlar çıkana kadar. Başarılı bir ses ameliyatından sonra, Moore grubuna kariyerini solo devam ettireceğini bildirmiştir. Grupla son performansını Orlando, “The House of Blues” turunda yapmıştır.

Moore, From First to Last grubundan ayrıldıktan sonra solo kariyeri için çalışmalara başlamıştır. Myspace'teki sayfasından üç demo şarkısını ("Signal", "Equinox", ve "Glow Worm") yayınlamıştır. 7 Nisan 2007 tarihinde, arpsanatçısı “Carol Robbins” ile, Moore yerel bir sanat binasında birkaç yeni şarkısını söylediği gösteri sunmuştur.

Aylarca Myspace aracılığıyla pek çok demosunu yayınladıktan sonra, Moore, bir konser turu boyunca Team Sleep grubunda yer almıştır. Turda ayrıca Monster in the Machine ve Strata gruplarıyla da tanışmıştır. Turda her gösteride yaklaşık otuz adetle sınırlı "bebek mavisi zarf"larla paketlenmiş demo kayıtlarını dağıtmıştır. Şubat 2008'de, “Alternative Press Magazine” dergisi Sonny Moore'un All Time Low, The Rocket Summer, The Matches, ve Forever the Sickest Kids gruplarıyla bir tura çıkacağını duyurmuştur. Houston'da başlayan, Texas ile Kuzey Amerika hattında devam edip Cleveland, Ohio'da biten turun biletleri yok satmıştır.



Diskografisi

EPleri
2010: My Name Is Skrillex
2010: Scary Monsters and Nice Sprites
2011: More Monsters and Sprites
2011: Bangarang
2013: Leaving

“From First to Last” grubu ile
2004: Dear Diary, My Teen Angst Has a Bodycount
2006: Heroine

Sonny adıyla
2009: Gypsyhook EP

Kaynak: wikipedia
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kartal
Kartal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla