Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09.04.08, 22:01   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Güllü
Gamma Üye
 
Güllü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 2.538
Konular: 1710
Puan Grafiği
Rep Puanı:3968
Rep Gücü:0
RD:Güllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
146 Mesajına 240 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Lepistes Türleri



Deltalar

Deltalar 55-75 derece üçgen kuyruklu olanlardır,

60-70 derece ideal açıdır.



Kırmızı- Kırmızılar çok koyu griden açık altın kırmızısına kadar çeşitlilik gösterirler. Resimdeki lepistes altın kırmızısıdır. IFGA (Uluslararası Fantastik Lepistes Derneği) indeki en popüler kırmızıdır.



H/B Kırmızı - Half Black kırmızı, açıkça kırmızı ile sonlanan gerçek bir yarım siyah vücuda sahip olmalıdır. Bitiş rengi açık kırmızıdan kızıl kahverengiye kadar değişik renklerde olabilir.



Mavi- Mavi, açık gök mavisinden siyaha yakın mavi arasındaki skaladır. Resimdeki lepistes orta derecede mavidir. Mavilerin renkerli ışık altında değişik görünebilir.



H/B Mavi - Half Black Mavi siyah gövde mavi kuyrukla sonlanıyor. Görüldüğü gibi renkler açıktan koyuya doğru farklılık gösterebiliyorlar. Yandaki resmi görünce tuxedoya benzettim. Doğru mudur bilmiyorum.



Green:Yeşiller çok açık nane yeşilinden, resimdeki lepistes gibi koyu orman yeşiline kadar değişiklik gösterirler.



H/B YEŞİL: Bütün half blacklerde olduğu gibi vücudun belirgin bir siyahlık göstermesi gerekir.

Aşağıdaki resimde görülen balık ise sadece siyah olarak isimlendirilmiştir. Yani tam siyah anlamına gelen full black deyiminin kullanılmasına gerek görülmemiştir.

Güllü isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla