Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20.02.13, 22:59   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Başak
Moderator
 
Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 7.449
Konular: 6324
Puan Grafiği
Rep Puanı:14360
Rep Gücü:167
RD:Başak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 53
719 Mesajına 1.316 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Funda Kılıç Biyografisi - Funda Kılıç Hayatı - Funda Kılıç Kimdir?

Funda Kılıç Biyografisi - Funda Kılıç Hayatı - Funda Kılıç Kimdir?


Ankara'lı bir ailenin 2. çocuğu olan Funda Kılıç, 1988 İzmir doğumludur. Altı aylıkken, ailesinin Belçika'ya göç etmesiyle birlikte, bu ülkenin Anvers şehrinde büyümüştür.

Belçika'da düzenlenen bir Party'de, kıvrak dans hareketleri ve göz kamaştırıcı güzelliğiyle etrafındakileri büyüleyen Funda, DJ Şahin tarafından keşfedilmiştir. Şahin, günümüzde hala onun danışmanıdır.

Sesinin de mükemmel olması, henüz 19 yaşındayken Grup Reyting projesine katılıp, profesyonel olarak müzik dünyasına adım atmasını sağlamıştır.

Grup Reyting'in çıkış parçası olan "Birini Bıraktım"in klibi, internet ortamında milyonlarca defa izlenince, grubuyla birlikte kendisini bir anda Türkiye'de bulan Funda, Beyaz Show dahil bir çok önemli TV ve radyo programına konuk olmuştur.

Beyonce'yi örnek alan ve İngilizce şarkı söyleme yeteneği de bulunan Funda, hoş görüntüsü ve farklı ses rengiyle hem izleyenleri hem de dinleyenleri etkileyen nadir sanatçılardan biridir.

İyi derecede İngilizce, Hollandaca ve Türkçe konuşabilmekte, ayrıca kendisini rahatlıkla Fransızca ve Almanca ifade edebilmektedir.

Şu an kendi solo albümüne de hazırlanan Funda, ilk single olan "Stand Up" isimli şarkısı Belcika'nin başarılı plak şirketi BIP Records etiketiyle 2011 Eylül ayında piyasaya sürüldü. Şarkı bir çok radyo listelerinde birinci sıraya kadar yükseldi. Klibi ise bir kaç gün içinde yüz bin hit sayısını geçti.

2011 Ekim sonu, Funda İstanbul'da GNL Records ile sözleşme imzalayıp, türkçe albüm için anlaştı. Albümün aranjörü ise İskender Paydaş. Ekim 2012'de albüm ilk single şarkısı "Boşver"' ile piyasaya sürülecek. Bu çalışmanın sürpriz düeti ise İskender Paydaş. Şarkının klibi Amsterdam'da Hollanda'lı yönetmen Svenno Koemans (Pixel Heaven) tarafından çekildi.

Funda'nın Türkiye sorumlusu ve kariyer danışmanı Süheyl Atay'dır.

Grubun İlgi Alanları
Beyoncé, Rihanna, Christina Aguilera, Jill Scott ...
Sevdiğimiz Sanatçılar
Beyoncé, Rihanna, Christina Aguilera, Jill Scott ...
--------------Tualimforum İmzam--------------
Yeniden gülmem için
Beni baştan sevmen lazım.......
Başak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla