Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22.02.13, 22:28   #2 (permalink)
Kullanıcı Profili
Başak
Moderator
 
Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 7.449
Konular: 6324
Puan Grafiği
Rep Puanı:14360
Rep Gücü:167
RD:Başak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 53
719 Mesajına 1.316 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart David Guetta Biyografisi - David Guetta Hayatı - David Guetta Kimdir?

David Guetta Biyografisi - David Guetta Hayatı - David Guetta Kimdir?


David Pierre Guetta (d. 7 Kasım 1967, Paris), Fransız DJ ve prodüktör. 1980 ve 90′larda kulüplerde DJ’lik yapan Guetta, Gum Productions’ı kurdu ve ilk albumü Just a Little More Love’ı 2001′de bu şirketin etiketiyle piyasaya sürdü, ardından Guetta Blaster (2004) ve Pop Life (2007) albümlerini piyasaya çıkardı. Son olarak 2009′da One Love adını taşıyan dördüncü stüdyo albümünü yayımladı.

Bu albümden “When Love Takes Over” (Kelly Rowland ile), “Gettin’ Over You” (Chris Willis, Fergie ve LMFAO ile) ve “Sexy Bitch” (Akon ile) gibi hit singlelar çıktı. Bu şarkılardan biri Amerika’da ilk 5′e kadar yükselirken, aynı zamanda her üçü İngiltere’de 1 numara oldu. Albümden çıkan “Memories” (Kid Cudi ile) adlı parça da uluslararası alanda başarılı oldu. Guetta’nın dünya çapında on beş milyon kadar albüm sattığı bilinmektedir.

Guetta’nın babası Fas göçmeni Yahudi, annesi Belçika kökenlidir. Cathy Guetta ile evlidir ve Tim Elvis (2004 doğumlu) Angie (2007 doğumlu) adlarında 2 çocuğu vardır.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Yeniden gülmem için
Beni baştan sevmen lazım.......
Başak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla