Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13.04.08, 16:27   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Güllü
Gamma Üye
 
Güllü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 2.538
Konular: 1710
Puan Grafiği
Rep Puanı:3968
Rep Gücü:0
RD:Güllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
146 Mesajına 240 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Parmaklıklar Ardında -5.Bölüm Özeti

5.Bölüm Özeti


Hayriye dışarıdaki macerasına Pala’nın yerinde çay içerek başlar. Sonra sahile inip yıllardır sadece sesini işittiği dışardaki deli dalgalara yakından bakar.

Bu sırada Aliye ve Nazlı Tahsin cinayeti nedeniyle yanyana hücrelerde çile doldurmaktadırlar. Nazlı’nın sorguya götürülmesini fırsat bilen Gülten Aliye’ye eziyet ederken Handan durumu görür ve Gülten’i uzaklaştırır. Aliye Handan’a Tahsin’le ilgili öyle bir şey söyler ki Handan dehşete kapılır. Handan’ın durumunu farkeden Tarık onu deniz kenarında yürüyüşe götürür ve Nazlı’nın geçmişini anlatır. Handan Nazlı’ya yardım edemediği için üzülür ve duruma el koymak ister ama savcı buna izin vermez. Savcı cinayeti aydınlatmak için eski istihbaratçı Perihan’dan yardım ister.

Bu sırada Anna’nın uyuşturucu krizleri artmış, daha ilk kuryeliği sırasında yakalandığı havaalanındaki aramaya dair kabusları sıklaşmıştır. Ona ne psikolog ne de doktor Tarık yardımcı olabilmektedir.

Koğuştaki boşluğu her geçen gün biraz daha artarak farkedilen Hayriye ise İstanbul’a varmıştır ancak yaşadıklarıyla mektuba yazdıkları bambaşkadır. Hayriye Suzan’a cesaret vermek için dışarıya dair iyi şeyler anlatadursun, çocuklarıyla ilgili aldığı son bir kötü haber Suzan için bardağı taşıran damla olur.











Öyle bir sevdanın omzuna yasladımki başımı... Ne gelecekse başıma senden gelsin İsyan edeceğim,aramızdaki yollara,seni bana getirecek olan da onlar olmasa! YoLuNa yüReğiMi SeRMeYe DeĞeR!
Sevdamı Yüreğinde SakLa YeTeR!!!
Güllü isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla