Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13.04.08, 16:28   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Güllü
Gamma Üye
 
Güllü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 2.538
Konular: 1710
Puan Grafiği
Rep Puanı:3968
Rep Gücü:0
RD:Güllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
146 Mesajına 240 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Parmaklıklar Ardında -8.Bölüm Özeti

8.Bölüm Özeti

TARIK HANDAN’A KARŞI OLAN DUYGULARINI AÇIKLAYABİLECEK Mİ?

Nazlı Gülten’in ona gizlice gebelik testi yaptığını ve düşük yapsın diye onu tuvalette dövdüğünü açıklar. Aliye öfkesinden deliye döner ve Nazlı’ya haraket eden Nur’un üzerine saldırır. Çıkan kavga üzerine koğuşa gelen Handan teftiş isteyeceğini söyleyerek koğuşu yatıştırır. Ancak Handan’ın işi zordur. Savcı teftişi engellemek için elinden geleni yapmakta ve Handan’ın açığını aramaktadır. Bu arada Tarık Suzan’ın kolundaki ve sırtındaki sigara yanıklarını gerekçe göstererek davasının yeniden görülmesi için uğraşır. Suzan için bir dilekçe yazmak üzere Handan’dan yardım ister.

Tiyatro salonunun onarımı ve burada kadın koğuşlarının bir oyun sergilemesi girişimi de bir yandan sürmektedir. Handan ve Tarık hep olduğu gibi işle ilgili konularda birbirlerine destek olurlar ancak aralarındaki yakınlığı dile getirecek bir ortam bulamazlar. Tarık bu döngüyü kırmaya karar verir ve Handan’ı evine davet eder.

Bir diğer ikili Özgür ve Nurgül de tam yakınlaşmışken ayrı düşerler. Görüş günü Aliye ve Nur’u ziyaret ettikten sonra birlikte Özgür’ün evine giderler ama Nurgül ertesi sabah sessizce kaçıp gider.

Kocasının geleceği umuduyla görüşü hevesle bekleyen Zehra’ya gelen giden olmaz ama görüş sonrası Zehra’nın hiç beklemediği bir şey gelir.










Öyle bir sevdanın omzuna yasladımki başımı... Ne gelecekse başıma senden gelsin İsyan edeceğim,aramızdaki yollara,seni bana getirecek olan da onlar olmasa! YoLuNa yüReğiMi SeRMeYe DeĞeR!
Sevdamı Yüreğinde SakLa YeTeR!!!




Güllü isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla