Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13.04.08, 16:29   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Güllü
Gamma Üye
 
Güllü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 2.538
Konular: 1710
Puan Grafiği
Rep Puanı:3968
Rep Gücü:0
RD:Güllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
146 Mesajına 240 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Parmaklıklar Ardında -9.Bölüm Özeti

9.Bölüm Özeti

Zehra oğlu Hasan’ın resmini görünce onun hayatta olduğunu anlar, karmaşık duygularla aşırı tepkiler verir. Koğuşta kargaşa sürerken Nazlı ranzasından iner, sakince Zehra’nın yanına gider ve ona bir tokat atar. Zehra şaşkınlıktan susar. “İyi işte der” Nazlı, “Bak oğlun yaşıyormuş. Çık burdan, git onu al, sinir etme insanı”. Bu Nazlı’nın Zehra’dan özür dileme biçimidir. Zehra’nın hatırladığı bir isimden yola çıkan polis Semra’nın yardımıyla Hasan’ın izini bulur. Zehra’nın oğluna kavuşabilmesi için hastanede kan testi yapılması ve çocuğun ona ait olduğunun belirlenmesi gerekmektedir. Ancak yan koğuştaki mahkum Beray’ın firar planı nedeniyle hastane yolculuğu beklendiği gibi gelişmez. Yeni gelen gardiyan Cengiz’in görünürdeki sertliği altında yatan ak-kara mantığını hızla çözen Beray, onun bir anlık saflığından yararlanarak kaçma planını hayata geçirecek ve bu olay Handan’ın yönetimle olan daha önceki çelişkilerini hiç beklenmedik bir biçimde etkileyecektir.











Öyle bir sevdanın omzuna yasladımki başımı... Ne gelecekse başıma senden gelsin İsyan edeceğim,aramızdaki yollara,seni bana getirecek olan da onlar olmasa! YoLuNa yüReğiMi SeRMeYe DeĞeR!
Sevdamı Yüreğinde SakLa YeTeR!!!


Güllü isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla