Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13.04.08, 16:30   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Güllü
Gamma Üye
 
Güllü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 2.538
Konular: 1710
Puan Grafiği
Rep Puanı:3968
Rep Gücü:0
RD:Güllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
146 Mesajına 240 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Parmaklıklar Ardında -12.Bölüm Özeti

12.Bölüm Özeti

Handan’ın görevinin başına dönmesi Gülten’in keyfini kaçırır. Handan için de durum karışıktır. Teftiş için gelen müfettiş Yılmaz onun odasına yerleşmiştir. Handan cezaevinde kontrolü yeniden eline geçirmenin kolay olmayacağını anlar. Yılmaz vakit kaybetmeden soruşturmaya başlar ama mahkûmlar da hazırlıklıdır. Filiz müfettiş karşısında daha önce görmediğimiz bir yüzünü gösterse de, bu sefer işi Yakup’u kandırmak kadar kolay olmayacaktır. Yakup ise Filiz’den aldığı paketi kaybetmenin korkusuyla ne yapacağını bilemez. Adamlar parayı, Filiz ise Yakup’u aramaktadır. Gülten de Tahsin’e olan vefa borcunu ödemek için harekete geçer. Tahsin’in mezarına gider ve müfettişin DNA planına karşı hamlesini yapar. Yine olayları karıştırmayı başarmıştır. Hayriye ve Suzan’ın parmaklıkların iki yanı arasındaki yolları beklenmedik biçimlerde karşılaşırken, Nurgül de evden kaçıp Özgür’e sığınmıştır. Ama geçmişinden kurtulması bu kadar kolay olmayacaktır. Babası onu bulur ve eve dönmezse Özgür’ü öldürmekle tehdit eder. Nurgül’ün bu açmazdan kurtulmak için yaptığı son hamlenin haberi cezaevine gelir. Handan Nur ve Aliye’ye bütün bu olanları nasıl anlatacağını bilemiyordur.










Öyle bir sevdanın omzuna yasladımki başımı... Ne gelecekse başıma senden gelsin İsyan edeceğim,aramızdaki yollara,seni bana getirecek olan da onlar olmasa! YoLuNa yüReğiMi SeRMeYe DeĞeR!
Sevdamı Yüreğinde SakLa YeTeR!!!

Güllü isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla