Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13.04.08, 16:31   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Güllü
Gamma Üye
 
Güllü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 2.538
Konular: 1710
Puan Grafiği
Rep Puanı:3968
Rep Gücü:0
RD:Güllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
146 Mesajına 240 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Parmaklıklar Ardında -13.Bölüm Özeti

13.Bölüm Özeti

Handan Nurgül’ün ölüm haberini Nur’a söyler. Nur yıkılır. Aliye için de haberler kötüdür. Özgür gözaltına alınmıştır. Nur ise sorduğu sorulara bir cevap alamaz. Özgür’le konuşmak ister. Handan bu isteğini kabul edip onlara bir görüşme ayarlar. Nur Özgür’den kızına ait şimdiye kadar bilmediği gerçekleri duyunca ikinci bir yıkımı yaşar. Artık tek düşüncesi vardır, kızına bütün bu acıları yaşatan kocasından intikam almak. Hayriye savcı ile konuşup Nur’un cenazeye katılması için izin alır. Nur’a bu yolculukta Gülten eşlik edecektir. Tahsin’in cesedinden alınan DNA örneği tecavüz olayını kanıtlamaz. Nazlı’nın ruh sağlığı iyice bozulmuştur, bu haberin kötü sonuçlarını kavrayacak halde bile değildir. Nazlı artık Aliye ile bile iletişim kurmuyordur. Suzan içinse artık Sinop’tan ayrılma vakti gelmiştir. İlk defa açık görüşe çocukları gelir ve onlarla doyasıya hasret giderir. Suzan yeniden başlayan mahkemesinden tahliye kararı beklentisiyle koğuştan ayrılırken, onun gidişine en çok Şebo sevinir. Tarık için artık rakipsiz kalmıştır. Anna ise müfettişin Tarık’tan daha yakışıklı olduğunu düşünür. Koğuştakiler Tarık mı, müfettiş mi esprisiyle içerdeki hayatı neşelendirmeye çalışırlarken Gülten ve Nur cenaze için yola çıkarlar. Ama Nur’un Gülten için hazırladığı sürprizler vardır.













Öyle bir sevdanın omzuna yasladımki başımı... Ne gelecekse başıma senden gelsin İsyan edeceğim,aramızdaki yollara,seni bana getirecek olan da onlar olmasa! YoLuNa yüReğiMi SeRMeYe DeĞeR!
Sevdamı Yüreğinde SakLa YeTeR!!!

Güllü isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla