|   Selçuk Balcı Şarkı Sözleri - Selçuk Balcı Türkü Sözleri - Selçuk Balcı Şarkıları 
 Selçuk Balcı Şarkı Sözleri - Selçuk Balcı Türkü Sözleri - Selçuk Balcı Şarkıları  Mezarımın Taşına  Mezarumun taşına da iki yosun sarulur  Mezarumun taşina da iki yosun sarilur  Belki senden o zaman da gönlum biraz ayrilur, gönlüm biraz  Belki senden o zaman da gönlum biraz ayrilur, gönlüm biraz   Fakat ona da bugün  Çok buyük şüphem vardur  Fakat ona da bugün  Çok buyük şüphem vardur   Sensuz bana bu dünya da mezardan bile dardur hoy  Hoy hoyda hoy hoyda hoy hoyda hoy  Sensuz bana bu dünya da mezardan bile dardur hoy  Hoy hoyda hoy hoyda hoy hoyda hoy   Mezarumun taşina da ismuni kazisunler  Mezarumun taşina da ismuni kazisunler  Kıymasunler bu cana da seni bana versunler, seni bana ver  Kıymasunler bu cana da seni bana versinler, seni bana ver   Düştüm bu savdaluğa, bağrumi yakan kordur Sensuz bana bu dünya da mezardan bile dardur hoy  Hoy  hoyda hoy hoyda hoy hoyda hoy  Sensuz bana bu dünya da mezardan bile dardur hoy Hoy hoyda hoy hoyda hoy hoyda hoy  Selçuk Balcı  --------------Tualimforum İmzam--------------Serap
 |