Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05.03.13, 01:59   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Rüyada Damga Görmek - Rüyada Damga Görmek Açıklaması ve Yorumu - Damga Rüya Tabiri

Rüyada Damga Görmek - Rüyada Damga Görmek Açıklaması ve Yorumu - Damga Rüya Tabiri

Madalya türü nişanı görmek yahut bunu göğsüne takınmak makam ve mevkiye, şeref ve itibara; Bir hayvanda yahut başka bir şeyde bir nişan (belirti, alameti farika) görmek, görülen şeyde meydana gelecek belirgin bir değişikliğe, Bedeninde bir nişan görmek (görünen yerde ise) bir ayıbın ortaya çıkmasına, elbise altına geliyorsa hayır ve iyilikle anılacak işler yapmaya; Biriyle nişanlardığını görmek düzenli hayata, kendini işine ve mesleğine vermeye, Nişan merasimi sevinç ve sürura, refah ve mutluluğadelalet eder. (Ayrıca Bakınız; Dağlamak.)

Rüyasında nişan töreninde bulunan kimse yeni şeyler öğrenecek ve yeni kimselerle tanışacaktır.

Rüyada kendisinin nişanla onurlandırıldığını görmek, hayatta hiç kimseden yardım görmeden kendi cabası ile başarıya ulaşacağına işarettir.

Rüyasında bir nişan töreninde bulunan kimse yeni şeyler öğrenecek, yeni kimselerle tanışacaktır. Rüyasında nişanlandığını gören kimse de beklediği gibi fırsat bulacaktır.

Bakınız; Nişan.

Rüyanızda ana nesne olarak Damga görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı

Tarot Falı

Rüya Tabirleri
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla