Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06.03.13, 00:23   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Post Rüyada Dabak Görmek - Rüyada Dabak Görmek Açıklaması ve Yorumu - Dabak Rüya Tabiri

Rüyada Dabak Görmek - Rüyada Dabak Görmek Açıklaması ve Yorumu - Dabak Rüya Tabiri

Rüyada dabak yapan kimseyi görmek, hastalıktan kurtulmaya işaret eder. Rüyada bir doktoru dabakçı olarak görmek, o doktorun tabebette mahir olmasına ve elinden birçok hastaların şifa bulduğuna işarettir. Ancak o doktorun dabak ettiği deri bozulmuş ve kokmuşsa, doktorun cahil ve hileli bir kimse olduğuna işarettir. Dabakçı, eğer dünya işlerine işaret ederse, rüya sahibinin tehlikeden kurtulmasına, eğer din işlerine işaret ederse, rüya sahibinin kıtlık ve yoksulluk içinde olan bir fakire yemek yedirmesine işaret eder. Dabakçı, ıslah edici bir adam yahut bir doktor ya da helak eden kimselerin geriye bıraktıkları mallarında tasarruf eden kimsedir. Bazen dabakçıyı görmek, üzüntü ve uğursuzluğa işarettir. Dabakçı zalim bir kimseye de işarettir.

Rüyanızda ana nesne olarak Dabak görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı

Tarot Falı

Rüya Tabirleri
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla