Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06.03.13, 21:44   #2 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Rüyada Süprüntü Görmek - Rüyada Süprüntü Görmek Açıklaması ve Yorumu - Süprüntü Rüya

Rüyada Süprüntü Görmek - Rüyada Süprüntü Görmek Açıklaması ve Yorumu - Süprüntü Rüya Tabiri

prüntü görmek bayağı işler yapan kimse için hayra, yoksul için zenginliğe, zenginler için yöneticiliğe, mal ve eşya çokluğuna; Çöp, herkes için izzet ve şerefe delalet eder. (Ayrıca Bakınız; Çöplük, Toz.)

İş hayatında başarısızlığa ve adınızın bazı kötü olaylara karışacağınıza işarettir. Kadınlar için bu rüya, aşk hayatında sıkıntı demektir.

Rüyada çöp görmek, iş hayatında başarısızlığa ve birtakım skandallara işarettir. Kadınlar için bu rüya, aşk hayatında sorunlara işaret eder.

Kişinin sabretmesini, çünkü onu bekleyen bir kısmetin olduğunu işaret eder.

Rüyada çöp görmek hayra yorumlanır. Rüyasında çöp görmek, işinde başarılı olması için gayret sarf ettiğini bir çöpçü tarafından çöplerin toplandığını veya çöpçüye çöp verdiğini görmek, kendisine yeni bir kazanç yolu tavsiye edildiğine, çöpçününbağırarak sokaktan geçişini ve çöplerini almadığını görmek, işlerinin bozulacağına, çöp verirken çöplerin kapısının önüne dağıldığını ve orayı kirlettiğini görmek, rızk bereketine işarettir.

İş hayatında başarısızlığa ve birtakım skandallara işarettir. Kadınlar için bu rüya, aşk hayatında sorunlara işaret eder.

Rüyanızda ana nesne olarak Süprüntü görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı

Tarot Falı

Rüya Tabirleri
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla