Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06.03.13, 21:49   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
Post Rüyada Çömlek Görmek - Rüyada Çömlek Görmek Açıklaması ve Yorumu - Çömlek Rüya Tabiri

Rüyada Çömlek Görmek - Rüyada Çömlek Görmek Açıklaması ve Yorumu - Çömlek Rüya Tabiri

Toprak çömlek komşularına hayrı dokunan cömert insana, Boş ama temiz çömlek kazançlı ve iyi geçecek yolculuğa yahut kadına delalet eder. (Ayrıca Bakınız; Çömlekçi, Çanak, Kab, Tabak, Tencere, Tava.)

Çömleğin içinde et varsa, güzel işlere yorulur. Çömlekçi görmek, iyi bir mevkiye gelmek demektir.

İçi dolu çömlek, kimseye haber vermeden yapılacak işin çok kazanç getireceğine işaret eder. Ayrıca çömlek sır, gizlenmesi gereken esrarlı durumdur.

Çömlek, rızk ve geçimle ilğilidir. Rüyasında bir çömleği olduğunu görmek, malının ve parasının artacağına delildir. Bir çömlekte her hangi bir şeyi sakladığını görmek, eline geçecek parayı tasarruf edeceğine ve böylece sıkı sıkı saklayacağına delalet eder. Bir başka rivayete görede: Rüyada çömlek görmek, nimetlerini komşu ve insanlardan gizlemeyen adama işarettir. Eğer çömlek bakırdan olursa fakir bir kadına işarettir. Bazende iş hususunda can sıkacak derecede ısrar etmeye ve sırları gizlemeye işarettir. Çömlek, bazı kere de doğum ve düşük yapan kadına, yolculuk ve hayvana işarettir.

Toprak çömlek komşularına hayrı dokunan cömert insana, Boş ama temiz çömlek kazançlı ve iyi geçecek yolculuğa yahut kadına delalet eder.

Rüyanızda ana nesne olarak Çömlek görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı

Tarot Falı

Rüya Tabirleri
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla