Murat İnce Şiirleri - Murat İnce Şiir Sözleri - Murat İnce Şiirli Şarkı Sözleri       Murat İnce Şiirleri - Murat İnce Şiir Sözleri - Murat İnce Şiirli Şarkı Sözleri  Ankara  Bu kadar acıtmamalıydı belki de  Yıkmamalıydı aşk bu kadar belki de  yormamalıydı yaşananlar  Cismimizi yakmamalıydı belki de   Gidişlerin umudu çürüttüğü  Ellerimizin ayasını patlattığı  Keskin bir belayı omuzlattığı  Durmayan diş ağrısı gibi zonklattığı  Gelmeyişlerin yüreği öldürdüğü  Bitişlerin müjdecisi gidişlerde  Yaşamak zordur metropollerde  Akan gözyaşlarımız dolu tanesi  Yağmur damlası değil  Üst baş ıslatan hüznün riyası değil  Bizim gözyaşlarımız  Adamın dizlerini kırar  Dağ gibi iner parçalar  Bizim kahır yaşlarımız  Pantolon ıslatan yağmurlar değil  Ey be Ankara! Nedir derdin?  Söyle Ankara! Kastın nedir?  Yaşamak ağrısı asılı her yanımda  Sevmek gerçekten uzun bir soluk  Ne istersin bilmem ki Ankara...  Dizlerim ellerim paramparça  Üst baş pantolon lime lime  Mintanım sırılsıklam gidişlerden  Yüreğim salkım saçak  Gözlerime kan oturdu ey Ankara!   Akan gözyaşlarımız  Yağmur damlası değil  Akan gözyaşlarımız  Yağmur damlası değil  Bizim gözyaşlarımız  Hüznün riyası değil  Bizim gözyaşlarımız  Hüznün riyası değil  Ankara bu derdin nedir  Ankara bu kastın nedir  Söyle be ey Ankara  Yarim nerdedir  Ankara bu derdin nedir  Ankara bu kastın nedir  Söyle be ey Ankara  Yarim nerdedir  Bu kadar üzmemeliydi belki de  Öldürmemeliydi aşk bu kadar belki de  Soldurmamalıydı hatıralar  Fotoğrafları yakmamalıydı belki de  Sevmeyişlerin umudu tükettiği  Gözlerimizin ışığını söndürdüğü  Ağır bir yükü sırtlattığı  Kulak ağrısı gibi yürek kanattığı  Dönmeyişlerin küsküne döndürdüğü  Kavuşamayışların habercisi bitişlerde  Nefes almak zordur metropollerde  Can çekişen yanlarımız  Kan gölü  Dere kenarı değil  Boğuldum çığlıklarının süsü değil  Bizim can çekişen yanlarımız  Adamın yüreğine hançer gibi saplanır  Bomba gibi düşer yakar kavurur  Bizim sevgi savaşımız  Öldüm oyunlarının iniltisi değil  Ölümün ta kendisidir  Ey be zalim Ankara! Nedir inadı şartın?  Konuş Ankara! Bir şeyler söyle?  Zulmün nedir? Bu hoyratlığın kimedir?  Ömrüm ayaklarının diplerinde soytarı olmuş  Neyim kaldı bir nefesten başka  Ve neyim kaldı bir candan başka.  Ey be Ankara! Ne çok şey istedin benden  On dört yılımı bir kalemde sildim yetmedi  İki cana hasret ettin yetmedi  Anam dedim babam dedim güldürmedin  Bacı kardaş dedim umdurmadın  Ve bir kız sevdim yirmi dördünde  Yemyeşil her şey gözlerinde  Viran bağlara döndürdün şu kısacık ömrümde  Bir tren garında  Ömrüm rayların arasında  Gidip geliyorum akşam sabah  Bu kadar acıtmamalıydı belki de  Yıkmamalıydı aşk bu kadar belki de  Yormamalıydı yaşananlar  Cismimizi yakmamalıydı belki de  Ankara   Ankara bu derdin nedir  Ankara bu kastın nedir  Söyle be ey Ankara  Yarim nerdedir  Ankara bu derdin nedir  Ankara bu kastın nedir  Söyle be ey Ankara  Yarim nerdedir...  Murat İnce         --------------Tualimforum İmzam--------------   Kartal     |