Çocuk Şiiri Murat İnce - Murat İnce Çocuk Şiiri        Çocuk Şiiri Murat İnce - Murat İnce Çocuk Şiiri  Çocuk    Sükutun çığlık olduğu geceler vardı eskiden   Ansızın gelen sürprizler vardı eskiden   Oysaki bugün bi yığın çözüm bekleyen sorulara susup sükutu hayaller var   Nerde bir çocuk görsem köşe başında bekleyen   Öyle ağlamaklı öyle sessiz   Ve gözyaşlarını kol yenine silen çocukluğum dikilir karşıma   Çocukluğum siyah bir perde gibi iner gözlerime   Çocukluğum dikilir karşıma   Herhangi bi yerde herhangi bir şekilde   Öylesine unutulmuş uzak bir şehir gibi   Ahh hüzün şehri duygularımın öznesi çocukluğum   Çocuk zorlu yollardayım   Bilirsin güneşin karanlık bir yanı vardır   Sevdanın sağır bir iniltisi   Yüreğin buruk bir tadı vardır   Bilirsin yalınayak sokaklardayım çocuk   Keşke şimdi sesimi duysaydın   Keşke şimdi burada olsaydın   Bilmem ki diner miydi sancıların   Sapmalar hep sapmalar   Bu günlerde zorlu bu yollar çocuk   Zorlu bu yollar, zorlu bu yollar     Keşke sesimi duysan   Keşke yanımda olsan   Bilmem diner mi sancım   Şimdi yanımda olsan   Bilmem diner mi sancım   Şimdi yanımda olsan   Keşke sesimi duysan   Keşke yanımda olsan   Bilmem diner mi sancım   Şimdi yanımda olsan   Bilmem diner mi sancım   Şimdi yanımda olsan    Açım sigarasızım bi tuhafım bugün   Sırtımda mintanım ıslak   Tepeden tırnağa yalnızım bugün   Çocuk nerdesin şimdi   Açım sigarasızım   Bilirsin ben üşümem tükensem de söyleyemem   Soysuzlara kaldım bugün   İncenin belli belirsiz bir hali vardır   Çocuk sıkıştın kaldın bugün     Bilirsin ben üşümem   Tükensem de söyleyemem   Soysuzlara kaldım bugün   Sıkıştın kaldın bugün   Soysuzlara kaldım bugün   Sıkıştın kaldın bugün   Bilirsin ben üşümem   Tükensem de söyleyemem   Soysuzlara kaldım bugün   Sıkıştın kaldın bugün   Soysuzlara kaldım bugün   Sıkıştın kaldın bugün...    Murat İnce             --------------Tualimforum İmzam--------------   Kartal     |