Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12.03.13, 01:56   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Tarot
Moderator
 
Tarot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2012
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 8.969
Konular: 7801
Puan Grafiği
Rep Puanı:4150
Rep Gücü:62
RD:Tarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond reputeTarot has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 355
246 Mesajına 315 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Rüyada Çarpılmak Görmek - Rüyada Çarpılmak Görmek Açıklaması ve Yorumu - Çarpılmak

Rüyada Çarpılmak Görmek - Rüyada Çarpılmak Görmek Açıklaması ve Yorumu - Çarpılmak Rüya Tabiri

Ağız ve yüz yapısının çarpık olduğunu görmek dinde bid'at çıkarmaya, fesatçılık yapmaya ve bunların sonucu azap görmeye delalet eder.

Kötü giden iş yaşamınızın birden bire düzeleceğine işarettir.

Rüyada çarpılmak hayra yorumlanmaz, rüyasında birden bire çarpılıp, elinin, yüzünün biçimsiz bir duruma girdiğini görmek, işlerinin alt üst olacağına bütün düzeninin bozulacağına işarettir. Bazılarına göre; rüyada çarpılıp sarsak yürüdüğünüzü görmek, iyiliğe yorumlanır; işlerinizin yolunda gideceğine, hastanız varsa iyileşeceğine, borcunuz varsa, ödeyeceğinize işarettir. Ancak bir adağınız varsa borcunuzu yerine getirmeniz gerekmektedir. Bir başka rivayete görede: Rüyada çarpılmak, dini açıdan bozulmaya işarettir. Rüyada çarpıldığını gören kimse, takvayı temelinden bozar, veya O kimse bid'ata girer ve ona azap iner.

Rüyanızda ana nesne olarak Çarpılmak görmüş olabilirsiniz ama mutlaka diğer neslelerin de rüya tabirlerine bakarak rüyanızı bir bütün olarak anlamlandırmaya çalışınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Kahve Falı

Tarot Falı

Rüya Tabirleri
Tarot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla