Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14.03.13, 00:47   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
ASYA
Moderator
 
ASYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 6.442
Konular: 5295
Puan Grafiği
Rep Puanı:9435
Rep Gücü:116
RD:ASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 118
480 Mesajına 828 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart United Colors Of Benetton 2013 Kış Çocuk Kıyafetleri

United Colors Of Benetton 2013 Kış Çocuk Kıyafetleri



United Colors Of Benetton markası çocukları da unutmuyor. Sonbahar-kış 2013 koleksiyonunda onları da zarif stiliyle renklendiriyor. Stil sahibi bir çocuk koleksiyonu yaratan marka renkli kimliğiyle, çocukların zaten renkli olan dünyasını daha da renkli bir dünyaya sürüklüyor.


Hayallerden ve oyunlardan oluşan sıcacık dünyalarıyla bütünleşmiş bir koleksion olarak, Benetton’ın çocuk koleksiyonu bizim kalbimizi kazanıyor. 6-12 yaş çocuk grupları için hazırlanan bu özel ve renkli koleksiyonda siz de çocuklarınız için mükemmel parçalar bulabilirsiniz.Koleksiyonun ana teması; kentli, rahat ve havalı bir görünüme dayanıyor. Benetton’ın ‘Kid and Tween 2012’ koleksiyonu, her ortama uygun, sınırsız renk ve farklı bir görünüm seçenekleri sunuyor.Çocukların hayvan sevgisinden yola çıkılan bu çekimlerde, birçok cinste köpek görülüyor. Köpeklerin güzellik yarışmalarının yapıldığı bir alanda yapılan çekimler çok eğlenceli ve komik gözüküyor. Her bir karenin ayrı bir güzellikte olduğu inkar edilemez.Koleksiyonda; kolej görünümü hakim. Büyüklerin modasına uyan çocuklar da en az büyükler kadar stil sahibiler. Eteklerin, desenli mont ve kabanların, erkeklere göre takım elbiselerin ve bolca kot pantolonların bulunduğu koleksiyondan birer parça edinmek için mutlaka Benetton’a uğrayın. Yeni yılda da çocuğunuz stilini korusun.
















ASYA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla