Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14.03.13, 01:24   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
ASYA
Moderator
 
ASYA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 6.442
Konular: 5295
Puan Grafiği
Rep Puanı:9435
Rep Gücü:116
RD:ASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond reputeASYA has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 118
480 Mesajına 828 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Yılbaşına Özel Tavuk Doldurması

Yılbaşına Özel Tavuk Doldurması
Kanat ve bacaklar gövdeye bağlanır, bir tencereye tavukla beraber su konarak pişirilir, sonra da 3 kaşık sade yağda kızartılır.

Tavuk Doldurması

1 Su bardağı pirinç
6 Çorba kaşığı sade yağ
1 iri tavuk
1 Soğan rendesi
1 Çorba kaşığı çam fıstığı
Yeteri kadar karabiber, tarçın, bahar, tuz
1 Çorba kaşığı kuş üzümü

Hazırlanışı

Pirinç, ayıklandıktan sonra yıkanır, ılık suda 20 dakika bırakılır. Bir tencereye, 2 kaşık sade yağ konur, soğan hafif kavrulur, üzüm, çam fıstığı, küçük doğranmış tavuk ciğeri, tuz, biber, bahar ve süzülmüş pirinç yağa ilâve edilir. Hafif ateşte, bir iki defa çevrilir ve 1 bardak su ile kabartılır.

Böylece iç hazırlanmış olur. Tavuk alevli ateşte ütülenir, temizlenir, yıkanır, yapılan içle doldurulur. Açılan yer dikilir.

Kanat ve bacaklar gövdeye bağlanır, bir tencereye tavukla beraber su konarak pişirilir, sonra da 3 kaşık sade yağda kızartılır.

alıntı
--------------Tualimforum İmzam--------------
<a href=http://img841.imageshack.us/i/ojug.gif/ target=_blank><img src=http://img841.imageshack.us/img841/3248/ojug.gif border=0 alt= /></a>
ASYA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla