Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13.04.08, 19:50   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Superisi
Epsilon Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 116
Konular: 67
Puan Grafiği
Rep Puanı:1043
Rep Gücü:0
RD:Superisi has much to be proud ofSuperisi has much to be proud ofSuperisi has much to be proud ofSuperisi has much to be proud ofSuperisi has much to be proud ofSuperisi has much to be proud ofSuperisi has much to be proud ofSuperisi has much to be proud of
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 16
2 Mesajına 2 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Remoulade Sauce


Remoulade Sauce



Servis 4 kişilik

İçindekiler

  • 1 diş sarımsak
  • 1 yumurta sarısı
  • 150ml zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı beyaz şarap sirkesi
  • 1 filiz maydanoz çok ince doğranmış
  • Tuz
Hazırlanışı

Sarımsağı kasenin içerisine gezdirerek sür yumurta sarılarını kaseye koy tuz serp azar azar zeytinyağını içerisine karıştır ve çırp. Karışım katılaşmaya başladıktan sonra sirke ve maydanozu kat ve karıştır. Kullanıldığı Yerler: Haşlanarak pişirilen balıklarda kullanılır.


AFİYET OLSUN







Superisi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla